AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik süpürgesi görmek

Kahve falında elektrik süpürgesi görmek

Kahve falında elektrik süpürgesi görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında elektrik süpürgesi gördüyseniz:

  • Akşama bir dedikodu sizi şaşırtabilir.

Kahve falında elektrik süpürgesi almak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle ev süpürmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına işarettir.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, rahatsızlık vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı elektrik süpürgesi görmek günahlara, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik süpürgesi satın almak aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, hastalıklarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında elektrikli süpürge almak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir