AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp karıştırmak

Kahve falında çöp karıştırmak

Kahve falında çöp karıştırmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, kendisini işine vereceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöp karıştırmak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan ya da yanlış imaj çizen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında çöp kutusu karıştırmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine yorulur.

Kahve falında çöplük karıştırmak verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çöpleri karıştırmak pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yol alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöp karıştırmak hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarının karıştığını görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında mezarların karıştığını görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında çorba karıştırdığını görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kül karıştırmak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir