AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarların karıştığını görmek

Kahve falında mezarların karıştığını görmek

Kahve falında mezarların karıştığını görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, imkân sahibi olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, geleceğin güzel olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mezarların karıştığını gördüyseniz:

  • Sezgileriniz doğru seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında mezarların karıştığını görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunu karıştırdığını görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köz karıştırmak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beton karıştırmak stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında un karıştırmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine işarettir.

Kahve falında yemekleri karıştırmak özlem gidereceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çimento karıştırmak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kürdanla diş karıştırmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir