AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpleri karıştırmak

Kahve falında çöpleri karıştırmak

Kahve falında çöpleri karıştırmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, özlemelerin son bulacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöpleri karıştırmak gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden gelen bazı sevinçleriniz olabilir.

Kahve falında çöp kutusu karıştırmak güç alacağına, yüzlerin asılacağına inanılır.

Kahve falında çöp karıştırmak yakın bir dostla ters düşüleceğine, zorlukların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında çöplük karıştırmak hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında çöpleri karıştırmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya alamet eder.

Kahve falında buğday karıştırdığını görmek kredi çekileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin çantasını karıştırmak zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç karıştırmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Kahve falında pirinç pilavı karıştırmak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir