AnaSayfa / Genel / Kahve falında çömlekte yoğurt görmek

Kahve falında çömlekte yoğurt görmek

Kahve falında çömlekte yoğurt görmek en yüksek makamlara oturacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bilgiyle donanacağına, sonra kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında çömlekte yoğurt gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlama zorluğu çekmeniz olasıdır.

Kahve falında çömlekte yoğurt görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çanak çömlek kırmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çömlekte altın görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kazançlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında çömlek yapmak onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Kahve falında kırık çömlek görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük çömlek görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına delalet eder.

Kahve falında toprak çömlek görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir çömlek altın bulmak yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir