AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöle gitmek

Kahve falında çöle gitmek

Kahve falında çöle gitmek ailesindeki huzurun bozulacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kredi çekileceğine, işlerinin hemen hallolacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına işaret eder.

Kahve falında çöle gitmek gördüyseniz:

  • Evden para kazanmanın yolarını bulabilir veya maddi gelirlerinizi arttırmanıza yardımı olabilecek konularda yeni eğitimler alabilirsiniz.

Kahve falında çöle gitmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında sahra çölü görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında çölde yağmur yağdığını görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında çölde yürüdüğünü görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çölde cami görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve çöl görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında çölde göl görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, helal lokmalar yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında çöl ve deniz görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir