AnaSayfa / Genel / Kahve falında çölde cami görmek

Kahve falında çölde cami görmek

Kahve falında çölde cami görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çölde cami gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz yerden bir para alabilirsiniz.

Kahve falında çölde cami görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çölde yürüdüğünü görmek başarıların çoğalacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalettir.

Kahve falında çölde olduğunu görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında çölde yeşillik görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında çöl ve deniz görmek zengin bir hayat sürüleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında çölde su bulmak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet eder.

Kahve falında deniz ve çöl görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çölde olmak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir