AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve çöl görmek

Kahve falında deniz ve çöl görmek

Kahve falında deniz ve çöl görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, eğleneceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz ve çöl gördüyseniz:

  • Bazı kişileri olayları sizin bakış açınızla görmeye zorlamanız gerekebilir.

Kahve falında çölde deniz görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kara kara düşüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve çöl görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çöl ve deniz görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, sıkıntılarının daha da artacağına delalettir.

Kahve falında çölde ev görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, küskünlüklerin oluşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöl fırtınası görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çölde yılan görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında çölde kaybolmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çölde savaşmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir