AnaSayfa / Genel / Kahve falında çölde yılan görmek

Kahve falında çölde yılan görmek

Kahve falında çölde yılan görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çölde yılan gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan büyüyebilirsiniz.

Kahve falında çölde yılan görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, devlete hizmet etmeye yorulur.

Kahve falında çölde namaz kılmak hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çöl ve deniz görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çölde yeşillik görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işaret eder.

Kahve falında çölde görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çölde göl görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine işaret eder.

Kahve falında çölde yürüdüğünü görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini çölde görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir