AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalıklı hayvan görmek

Kahve falında hastalıklı hayvan görmek

Kahve falında hastalıklı hayvan görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastalıklı hayvan gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmelisiniz.

Kahve falında hastalıklı hayvan görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına inanılır.

Kahve falında hastalık kapmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında sedef hastalığı olduğunu görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında hastalık geçirmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalettir.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoruna gitmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalettir.

Kahve falında bir hastalığa yakalanmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın hastalıkları doktoru görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında cilt hastalığı görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir