AnaSayfa / Genel / Kahve falında çölde olmak

Kahve falında çölde olmak

Kahve falında çölde olmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, hanenizde bolluk olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Kahve falında çölde olmak gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında çöle gitmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çölde olmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini çölde görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında çölde görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, istediği noktalara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çölde yürüdüğünü görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çölde yeşillik görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına yorulur.

Kahve falında çölde namaz kılmak endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çölde deveye binmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir