AnaSayfa / Genel / Kahve falında çölde olduğunu görmek

Kahve falında çölde olduğunu görmek

Kahve falında çölde olduğunu görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında çölde olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni bir yere taşınabilir, yeni bir yer veya bir mal satın alabilir, ailenizi genişletebilir veya ek işler bulabilirsiniz.

Kahve falında sahra çölünü görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çölde namaz kılmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında çölde yürüdüğünü görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöl kumu görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çölde su içmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında çöl ve deniz görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında çölde ev görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çölde deve görmek karamsar ve umutsuz olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir