AnaSayfa / Genel / Kahve falında çölde yeşillik görmek

Kahve falında çölde yeşillik görmek

Kahve falında çölde yeşillik görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında çölde yeşillik gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır.

Kahve falında çölde yeşillik görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına yorulur.

Kahve falında çölde namaz kılmak çözümlere kavuşacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında çölde yılan görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çölde su bulmak iş hayatında değişiklik yapacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çölde deve görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çölde kaybolmak sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında sahra çölü görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Kahve falında çölde görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, etrafına güzel insanların dolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir