AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöl fırtınası görmek

Kahve falında çöl fırtınası görmek

Kahve falında çöl fırtınası görmek kazancın ikiye katlanacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöl fırtınası gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönde ilerleyen kişilere endişelerinizi gösterebilirsiniz.Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelmeniz işle ilgili yeni fikirler verebilir.

Kahve falında çöl fırtınası görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini çölde görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında çölde savaşmak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çölde olduğunu görmek şansının her zaman yaver gideceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çölde ağaç görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında çölde kaybolmak elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz ve çöl görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında çölde su bulmak daha fazla mal sahibi olacağına, hasretlerin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir