AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini çölde görmek

Kahve falında kendini çölde görmek

Kahve falında kendini çölde görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini çölde gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz sorunları kolaylıkla aşarsınız.

Kahve falında çöl ve deniz görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına inanılır.

Kahve falında çölde savaşmak alım gücünde yükselme olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çölde kaybolmak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına inanılır.

Kahve falında çöle gitmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sahra çölünü görmek gelişiminin hız kazanacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çölde deniz görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında çölde yağmur yağdığını görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına inanılır.

Kahve falında çölde yürüdüğünü görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir