AnaSayfa / Genel / Kahve falında çölde kaybolmak

Kahve falında çölde kaybolmak

Kahve falında çölde kaybolmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, dertlerine derman bulacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çölde kaybolmak gördüyseniz:

  • Karmaşık değil, basit çözümler daha fazla işinize yarayabilir.

Kahve falında çölde kaybolmak çevre değiştireceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında çölde yağmur yağdığını görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sahra çölünü görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çölde namaz kılmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine delalet eder.

Kahve falında çölde olmak sorunlarının ortadan kalkacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında çölde ağaç görmek kederleneceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çölde görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çölde cami görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir