AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüzük takmak

Kahve falında çok yüzük takmak

Kahve falında çok yüzük takmak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, insanlara öncülük edeceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüzük takmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazalara açıksınız.

Kahve falında pembe yüzük takmak rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, başarıya giden yollarını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın taşlı yüzük takmak geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kalp yüzük takmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine yorulur.

Kahve falında kalın altın yüzük takmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, alanında marka bir isim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak şansının da döneceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine işarettir.

Kahve falında altın nişan yüzüğü takmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında elmas yüzük takmak kendisini mutsuz edeceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir