AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe yüzük takmak

Kahve falında pembe yüzük takmak

Kahve falında pembe yüzük takmak bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, işlerinin bozulacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında pembe yüzük takmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizden oldukça yaşlı bir erkekle aranızda aşk doğabilir.

Kahve falında pembe yüzük takmak kendini yiyip bitireceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe taşlı yüzük takmak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında pembe başörtüsü takmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine delalet eder.

Kahve falında pembe saat takmak masraflarının azalacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe bere takmak uğranılan zararların telafi edileceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe kolye takmak falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında pembe başörtü takmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında pembe kemer takmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir