AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten atlayıp uçmak

Kahve falında yüksekten atlayıp uçmak

Kahve falında yüksekten atlayıp uçmak arzularına kavuşacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten atlayıp uçmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir, yeni kişilerle tanışabilir ya da yeni yerlere gidebilirsiniz.

Kahve falında yüksekten atlayıp uçmak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok yükseğe uçmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında yükseklerden uçmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden uçmak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, istediği noktalara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten uçmak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, variyet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten aşağı uçmak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten aşağıya uçmak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekte uçmak yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, yenisinin başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir