AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksekte uçmak

Kahve falında çok yüksekte uçmak

Kahve falında çok yüksekte uçmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, işlerin de yolunda gideceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yüksekte uçmak gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Kahve falında yüksekte uçmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çok yüksekten uçmak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yüksekten aşağıya uçmak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir yere uçmak ona kol kanat gereceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek yerden uçmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten atlayıp uçmak eşi ile problemler yaşayacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında çok yükseğe uçmak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden uçmak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir