AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükseklerden uçmak

Kahve falında yükseklerden uçmak

Kahve falında yükseklerden uçmak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına delalettir.

Kahve falında yükseklerden uçmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani hareketlerden kaçının.

Kahve falında yüksekte uçmak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine alamet eder.

Kahve falında çok yüksekten uçmak kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, elinin de bollaşacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten aşağı uçmak aile hayatının hayır getireceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten atlayıp uçmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekte uçmak sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten aşağıya uçmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, aile içinde husumet gelişeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden uçmak çok başarılı olup, kazancının artacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Kahve falında çok yükseklere uçmak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir