AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yükseğe uçmak

Kahve falında çok yükseğe uçmak

Kahve falında çok yükseğe uçmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında çok yükseğe uçmak gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir.

Kahve falında yüksek yerden uçmak birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine inanılır.

Kahve falında yükseklerden uçmak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yükseklere uçmak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok yüksekte uçmak işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekte uçmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten aşağıya uçmak yüzünün de yerlere düşeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine işarettir.

Kahve falında yüksekten aşağı uçmak kısa süre içinde işten çıkılacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden uçmak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir