AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir tepeye çıkmak

Kahve falında yüksek bir tepeye çıkmak

Kahve falında yüksek bir tepeye çıkmak işlerde aksilikler yaşanacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, ne yapacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Küçüklü büyüklü sırlar, entrikalar, paylaşılmaması gereken bilgiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak kazançlı bir döneme girileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek tepeye çıkmak başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepeye yükseğe çıkmak günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, ondan şifa göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında çok yüksek bir tepeye çıkmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepeye çıkmak zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, ortaklıkların bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir