AnaSayfa / Genel / Kahve falında alçaktan yükseğe çıkmak

Kahve falında alçaktan yükseğe çıkmak

Kahve falında alçaktan yükseğe çıkmak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, duaların boşa gideceğine, bir işe soyunacağına, bazen umutlarını yitireceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında alçaktan yükseğe çıkmak gördüyseniz:

  • Olası iş birlikçileri, ortaklar veya ilişkilerdeki beklentiler birbirinden çok farklı olabilir.

Kahve falında alçaktan yükseğe çıkmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında alçaktan uçan uçak görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında alçaktan uçtuğunu görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına inanılır.

Kahve falında alçak suda yüzmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında alçak bir yerden düşmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alçak deniz görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında uçağın alçaktan uçtuğunu görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alçak sesle konuşmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir