AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yukarı zıplamak

Kahve falında çok yukarı zıplamak

Kahve falında çok yukarı zıplamak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, hayaline kavuşacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yukarı zıplamak gördüyseniz:

  • İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konularda iyileştirmelere yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Kahve falında yukarı zıplamak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, emeğinden hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında çok yukarı zıplamak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında uçarak zıplamak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işaret eder.

Kahve falında atlayıp zıplamak olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden zıplamak uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına işarettir.

Kahve falında suda zıplamak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin zıpladığını görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balıkların zıpladığını görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir