AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin zıpladığını görmek

Kahve falında kedinin zıpladığını görmek

Kahve falında kedinin zıpladığını görmek onlara sanat öğreteceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin zıpladığını gördüyseniz:

  • Tuzaklara dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kedinin zıpladığını görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yukarı zıplamak hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında koşarak zıplamak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğe zıplamak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bir yerden bir yere zıplamak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden zıplamak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farenin zıpladığını görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yükseğe zıplamak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir