AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda zıplamak

Kahve falında suda zıplamak

Kahve falında suda zıplamak güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında suda zıplamak gördüyseniz:

  • Elinize, uzun vadeli planlar yapabilmenize olanak sağlayacak bilgiler geçebilir ya da ortaya çıkan haberler belli konularda planlar yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında suda zıplamak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında sürekli zıplamak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevinçten zıplamak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında tavşanın zıpladığını görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın zıpladığını görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden zıplamak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzüne zıplamak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yükseğe zıplamak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir