AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlayıp zıplamak

Kahve falında atlayıp zıplamak

Kahve falında atlayıp zıplamak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atlayıp zıplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı tarafta yer alabilirler.

Kahve falında atlayıp zıplamak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet eder.

Kahve falında yatakta zıplamak başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında çok yüksek zıplamak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavana zıplamak endişelerinin yerini umudun alacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında denizde zıplamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulur.

Kahve falında merdivenden zıplamak hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında zıpladığını görmek hayatın tadına varacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yükseğe zıpladığını görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir