AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yengeç görmek

Kahve falında çok yengeç görmek

Kahve falında çok yengeç görmek çok güzel günler geçirileceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye alamet eder.

Kahve falında çok yengeç gördüyseniz:

  • Çok fazla şeyle aynı anda ilgilenme çabası yorucu olacağı gibi, her yere yetişmeye çalışırken istediğiniz sonuçları almanız da zor olabilir.

Kahve falında yengeç akrep görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yengeç yakalamak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yengeç görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi yengeç görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu yengeç görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sarı yengeç görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, geçim derdine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yengeç tutmak huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet eder.

Kahve falında yengeçten korkmak bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir