AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeç akrep görmek

Kahve falında yengeç akrep görmek

Kahve falında yengeç akrep görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında yengeç akrep gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara, kişilere dikkat etmek gerekebilir.

Kahve falında yengeç akrep görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrep ve yengeç görmek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz ve yengeç görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalettir.

Kahve falında yengeç görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında balık ve yengeç görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü yengeç görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç tuttuğunu görmek karamsar ve umutsuz olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli yengeç görmek başarıların çoğalacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir