AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeç yakalamak

Kahve falında yengeç yakalamak

Kahve falında yengeç yakalamak aile saadetinin de artacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, çok zor duruma düşüleceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yengeç yakalamak gördüyseniz:

  • Kültürel birikimi olan gruplara dahil olmanız durumunda, olaylar beklenmedik bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında yengeç yakalamak sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yengeç sokması görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yengeç tarafından kovalanmak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, arzuların gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde yengeç görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, ulvi kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzerinde yengeç görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş yengeç görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzda yengeç görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç soktuğunu görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir