AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yengeç görmek

Kahve falında beyaz yengeç görmek

Kahve falında beyaz yengeç görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yengeç gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamların içine çekmek isteyen kişiler olabilir veya kendinizi tartışırken bulabilirsiniz.

Kahve falında beyaz yengeç görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta yengeç görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında yengeç öldürdüğünü görmek keyifli olacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına işarettir.

Kahve falında yengeç tarafından ısırılmak üzüleceğine ve yıkılacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet eder.

Kahve falında siyah büyük yengeç görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç yediğini görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına delalet eder.

Kahve falında yengeç ezmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalettir.

Kahve falında siyah yengeç görmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir