AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yengeç görmek

Kahve falında sarı yengeç görmek

Kahve falında sarı yengeç görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yengeç gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sarı yengeç görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında yengeç sokması görmek arzularının yerine geleceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yengeç kusmak yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yengeç soktuğunu görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde yengeç görmek kurulu düzenin bozulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yengeç bacağı görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında büyük yengeç görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine yorulur.

Kahve falında yengeç ısırmak hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir