AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeç tutmak

Kahve falında yengeç tutmak

Kahve falında yengeç tutmak durumunuzun iyileşeceğine, heveslerinin de azalacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç tutmak gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar veya yanlış anlaşılmalar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yengeç tutmak kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz ve yengeç görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına yorulur.

Kahve falında yavru yengeç görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya işarettir.

Kahve falında kocaman yengeç görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının da eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık ve yengeç görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında uçan yengeç görmek tüm isteklerine kavuşacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında yengeç beslemek refah içinde yaşayacağına, kolaylık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yengeç öldürdüğünü görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, ekonomik gücün çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir