AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yengeç görmek

Kahve falında mavi yengeç görmek

Kahve falında mavi yengeç görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, çıkmaza gireceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, sorunlarının günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi yengeç gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar sevgi düzeyinizi bozabilir.

Kahve falında mavi yengeç görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yengeç görmek falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yengeç tutmak hayatının güzelliklerle dolacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç kusmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına tabir olunur.

Kahve falında evde yengeç görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü yengeç görmek moralinin yerine geleceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yengeç burcu görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı yengeç görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir