AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurun hızlı yağdığını görmek

Kahve falında yağmurun hızlı yağdığını görmek

Kahve falında yağmurun hızlı yağdığını görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurun hızlı yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları farklı şekilde ele almak için bir neden göremiyor olabilirsiniz.

Kahve falında çok hızlı yağmur yağdığını görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hızlı yağmur yağdığını görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurun hızlı yağdığını görmek mevki edineceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, rahatsızlık vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurla karışık kar yağdığını görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında düğünde yağmur yağdığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına işaret eder.

Kahve falında yazın yağmur yağdığını görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında akşam yağmur yağdığını görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir