AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun boylu erkek almak

Kahve falında uzun boylu erkek almak

Kahve falında uzun boylu erkek almak hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun boylu erkek almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yollardan ilerlemeniz veya değişik yöntemler kullanmanız ilginç kişilerle tanışmanızı veya değerli tecrübeler kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında boyu uzun erkek görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu bir erkek görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, işlerinin de rast gideceğine yorulur.

Kahve falında uzun boylu erkek almak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında esmer uzun boylu erkek görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında uzun boylu yakışıklı erkek görmek işlerinde çok başarılı olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok uzun boylu erkek görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, tüm parasını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında boy uzun erkek görmek sohbetinin bozulacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir