AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun boylu yakışıklı erkek görmek

Kahve falında uzun boylu yakışıklı erkek görmek

Kahve falında uzun boylu yakışıklı erkek görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında uzun boylu yakışıklı erkek gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici olayları görmezden gelebilirseniz, belli başlı ilişkilerinizle ilgili farkındalığınız artabilir.

Kahve falında uzun boylu yakışıklı erkek görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına inanılır.

Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kişisel kavgaların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yakışıklı erkeğe sarılmak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında yakışıklı erkeğe aşık olmak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, önemli kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında genç yakışıklı erkek görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı bi erkek görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle öpüşmek para biriktirebileceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın yakışıklı erkek görmek sorunların son bulacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir