AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok tuvalete gitmek

Kahve falında çok tuvalete gitmek

Kahve falında çok tuvalete gitmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, mülkiyetinin de artacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, yeni kararlar alınacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok tuvalete gitmek gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında hastanede tuvalete gitmek işte de mutlu olunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çok tuvalete gitmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında sık sık tuvalete gitmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli tuvalete gitmek bir süre belini doğrultamayacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine delalettir.

Kahve falında okulda tuvalete gitmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında devamlı tuvalete gitmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete gidememek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giyip tuvalete gitmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, her nimetin lezzetine varacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir