AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda tuvalete gitmek

Kahve falında okulda tuvalete gitmek

Kahve falında okulda tuvalete gitmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, mal ve para kazanılacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına inanılır.

Kahve falında okulda tuvalete gitmek gördüyseniz:

  • Duygularınız mantığınızın önüne geçebilir.

Kahve falında okulda tuvalete gitmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında okul tuvaleti temizlemek başarıların çoğalacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında okul tuvaleti görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okulda tuvalet görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işarettir.

Kahve falında okulda disipline gitmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına delalet eder.

Kahve falında terlikle okula gitmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında arabayla okula gitmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında polis okuluna gitmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir