AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete gidememek

Kahve falında tuvalete gidememek

Kahve falında tuvalete gidememek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalete gidememek gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında tuvalete gitmek istemek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında okulda tuvalete gitmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evinde tuvalete gitmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Kahve falında kirli tuvalete gitmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında yalın ayak tuvalete gitmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete gidememek talihin yüze güleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında hastanede tuvalete gitmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolculukta tuvalete gitmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir