AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli tuvalete gitmek

Kahve falında sürekli tuvalete gitmek

Kahve falında sürekli tuvalete gitmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, istediği evde oturacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli tuvalete gitmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı besleyecek veya belli konularda gelişmenize yardım edecek faaliyetler içine girmenizde veya aktivitelerde yer almanızda fayda var.

Kahve falında sürekli tuvalete gitmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli tuvalete gittiğini görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli tuvalet görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli okula gitmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında sürekli askere gitmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli aynı yere gitmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tuvalet gitmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına inanılır.

Kahve falında tuvalete gideni görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir