AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok temiz su görmek

Kahve falında çok temiz su görmek

Kahve falında çok temiz su görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, böyle işlere kalkışacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında çok temiz su gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı veya dominant olabilir ya da etrafta çevreye emirler veriyor havası yaratabilirsiniz.

Kahve falında temiz sıcak su görmek kötülüklerden uzak olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında temiz sel suyu görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında temiz mavi su görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz bir su görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suyun aktığını görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde yüzmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında temiz duru su görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz su doldurmak manevi yönlerinin güçleneceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir