AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz mavi su görmek

Kahve falında temiz mavi su görmek

Kahve falında temiz mavi su görmek dertlerin ve sorunların artacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz mavi su gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya tartışma ortamları duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında temiz mavi su görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz mavi deniz görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında bardakta temiz su görmek onlar sayesinde kalkınacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saf temiz su görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işaret eder.

Kahve falında temiz suya düşmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında temiz suyun içinde görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına yorulur.

Kahve falında temiz su kuyusu görmek içinin de rahat edeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz su bulmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir