AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz duru su görmek

Kahve falında temiz duru su görmek

Kahve falında temiz duru su görmek rızık elde edeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz duru su gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızın bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Kahve falında temiz duru su görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duru temiz deniz görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duru suya düşmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında akan duru su görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına delalettir.

Kahve falında duru suyun içinde yürümek sevinileceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında duru akan su görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duru su görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık ve duru su görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir