AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz sıcak su görmek

Kahve falında temiz sıcak su görmek

Kahve falında temiz sıcak su görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, mevkie edineceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında temiz sıcak su gördüyseniz:

  • Sadece dinleyici konumunda olmanız yeterli olabilir.

Kahve falında temiz sıcak su görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına inanılır.

Kahve falında sıcak su aramak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak soğuk su görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak suyla duş almak fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında sıcak ve soğuk su görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalettir.

Kahve falında sıcak suya dokunmak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, hatalı yollara gireceğine inanılır.

Kahve falında deniz suyunu sıcak görmek mutsuz ve hasta olacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir