AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tatlı yediğini görmek

Kahve falında başkasının tatlı yediğini görmek

Kahve falında başkasının tatlı yediğini görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında başkasının tatlı yediğini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda etkili hamleleriniz olabilir.

Kahve falında eşinin tatlı yediğini görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında tatlı biber yediğini görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı yedirdiğini görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı yemek ve yedirmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı şeker yediğini görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya delalettir.

Kahve falında şerbetli tatlı yediğini görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında çok tatlı yediğini görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tulumba tatlısını yediğini görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir