AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok su aktığını görmek

Kahve falında çok su aktığını görmek

Kahve falında çok su aktığını görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında çok su aktığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz ya da bağlantılarınız sinirlerinizi iyice yıpratmaya veya test etmeye başlamış olabilir.

Kahve falında akmayan su görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kayalıklardan su aktığını görmek maddi sıkıntıların biteceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulur.

Kahve falında evinden su aktığını görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak su aktığını görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında evin altından su aktığını görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında berrak su aktığını görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında göğsünden su aktığını görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında duvarlardan su aktığını görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir