AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak su aktığını görmek

Kahve falında sıcak su aktığını görmek

Kahve falında sıcak su aktığını görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak su aktığını gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden fark etmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Kahve falında sıcak suyun aktığını görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına yorulur.

Kahve falında sıcak su aktığını görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına tabir olunur.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla ayak yıkamak birbirlerine her konuda destek olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında deniz suyunu sıcak görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak suya dokunmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz sıcak su görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında tuvalete sıcak su dökmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir