AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi akan dere görmek

Kahve falında mavi akan dere görmek

Kahve falında mavi akan dere görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine alamet eder.

Kahve falında mavi akan dere gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Kahve falında mavi akan dere görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında az akan dere görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanik akan dere görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, donatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu akan dere görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan dereden su içmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, güzel ve doğru işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında şiddetli akan dere görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok su akan dere görmek sevdiği insana kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil akan dere görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir